Select Page

Sales Office Callosa d’en Sarría

Sales offices are shown on the terrain where they are located, and they seek to attract attention. They should be recognisable while respecting their surroundings.

The building is arranged on two levels, in line with the two existing terraces. The access area on the lower lever houses the more public spaces such as the waiting room and the exhibition hall. The lower floor contains working spaces and offices.

The access floor exhibits the projects and surroundings, while the working equipment is shown on the upper floor. Significant use is made of glass in this building, both to enable visibility from the exterior and to enjoy the attractive scenery.

The building also seeks to realize value on materials in the area such as the masonry walls. It tries to make them present throughout the project, both in the exterior and the interior.